Wie ben ik ?

Hoi ik ben Audrey Bontemps. Ik ben 32 jaar, getrouwd met mijn man Ties en mama van 2 zoons. Ik zie mezelf als iemand die weet wat ze wil, maar het soms wel lastig vind om daar naar te leven omdat mijn hoofd het dan wint van mijn gevoel. Ik ben heel leergierig en nieuwsgierig. Ik werk graag hard voor dat waarin ik geloof. Bovendien vind ik het fijn om voor een ander klaar te staan. Ik geniet er van om gezellig met vrienden te borrelen; goeie gesprekken, een hoop humor en wat lekkers te eten en drinken. Muziek hoort ook bij mijn leven, daar kan ik intens van genieten. Net als bloemen, hun kleur en geur, daar omring ik mij het liefst het hele jaar mee.

Mama zijn van mijn 2 zoons heeft mij als mens ontzettend doen ontwikkelen. De dingen die ik in het ouderschap moeilijk vond/vind, zeggen iets over mij als mens. Door op zo’n manier naar mijn kinderen te kijken, kan ik ontzettend veel van ze leren. Dit inzicht wil ik in mijn werk als babycoach graag overbrengen aan ouders.

Mijn filosofie

Belangrijk vind ik in mijn leven om mezelf verantwoordelijk te houden voor de keuzes die ik maak , voor mij een onderdeel van bewust leven. Soms moet je het vertrouwde achter je laten en kiezen voor je eigen avontuur. Dit heeft voor mij geresulteerd in o.a. de onderstaande studies/werkervaring. Dat wat ik doe, doe ik met mijn hart en met de overtuiging iets positiefs bij te dragen in deze wereld.

Mijn Resumé

Opleidingen

2005

VWO diploma behaald

2005 – 2007 (niet afgerond)

Opleiding tot Vroedvrouw

2017

Opleiding tot de Babycoach afgerond

Werkervaring

2007 – 2016

Gewerkt als Kraamverzorgster

2017

Start als Gastouder

2018

Start eigen bedrijf Babykracht