Babycoaching

Als babycoach ondersteun ik je in het ouderschap van je baby (0-1 jaar). Ik bied je mogelijkheden aan om te groeien naar het ouderschap van jouw verwachting. Je kindje heeft daarbij zijn eigen behoeftes en voorkeuren.

Het liefst zien wij als ouder allemaal onze kinderen zo gelukkig mogelijk. Wij voelen ons daar enorm verantwoordelijkheid voor. Zeker in de periode waarin je kindje nog niet de mogelijkheid heeft om zich via taal uit te drukken, voelen we die verantwoordelijk eens te meer. Het kan je zelfs ontzettend onzeker maken als je niet goed weet wat je baby wil.

Ik bied ondersteuning bij allerlei verschillende opvoed- en verzorgingsvragen.

Werkwijze:

  • Stel je vraag via mail, telefoon, of Facebook, ik zal z.s.m. antwoorden
  • Je krijgt van mij een intake formulier toegestuurd
  • Na ontvangst van je ingevulde formulier neem ik contact met je op om een eerste kennismakingsgesprek aan huis te plannen. Dit kan zowel overdag, ’s avonds als wel in het weekend (hoger tarief) gepland worden. Dit eerste gesprek duurt zo’n 1,5 uur en vindt bij voorkeur plaats samen met je baby en partner.
  • Na dit eerste gesprek ter kennismaking plannen we binnen een week een vervolg afspraak, waarbij we concreter op de vraag in gaan en de eerste handvaten worden gegeven.
  • Hierna volgt een telefonische follow-up waarbij wordt gekeken hoe het gaat en of er behoefte is aan een 3e gesprek aan huis.
  • Meerdere coaching consulten aan huis zijn zeker mogelijk als daar behoefte aan is.